Тэлефон ГАРАЧАЙ тэлефоннай лініі:
+375 17 380-26-87
(панядзелак-пятніца з 9:00 да 12:00)

Тэлефон ПРАМОЙ тэлефоннай лініі:
+375 17 380-26-87
(субота з 9:00 да 12:00)

Эканомія газу перш за ўсё актуальная, калі ўстаноўлены лічыльнікі газу ў кватэрах, дзе ёсць індывідуальныя ацяпляльныя пункты, і ў прыватных дамах з АОГВ. У гэтым выпадку ўсе меры па эканоміі цяпла і гарачай вады прыводзяць да эканоміі газу.

У той жа час пры падрыхтоўцы ежы таксама маюцца магчымасці зэканоміць газ.

Полымя гарэлкі не павінна выходзіць за межы дна каструлі, скаварады, чайніка. У гэтым выпадку Вы проста грэеце паветра ў кватэры. Эканомія 50% і больш. 

Дэфармаванае дно посуду прыводзіць да перарасходу газу да 50%.

Посуд, у якой рыхтуецца ежа павінна быць чыстай і не прыгарэлай. Забруджаны посуд патрабуе ў 4-6 разоў больш газу для падрыхтоўкі ежы.

Ужывайце эканамічны посуд, гэтыя якасці звычайна рэкламуе вытворца. Самыя энергаэканамічныя вырабы з нержавеючай сталі з паліраваным дном, асабліва з пластом медзі або алюмінія. Посуд з алюмінія, эмаліраваная, з тэфлонавым пакрыццём вельмі не эканамічныя.

Рэкамендуецца ўсталёўваць пракладкі з алюмініевай фальгі пад гарэлку. У гэтым выпадку пліта не так грэецца і пэцкаецца, а газ выкарыстоўваецца эканамічней.

Дзверца духоўкі павінна шчыльна прылягаць да корпуса пліты і не выпускаць гарачае паветра.

У цэлым, проста эканомнае выкарыстанне газу дае скарачэнне яго спажывання ў 2 разы, выкарыстанне прапанаваных мер прыкладна ў 3 разы.

Лiстапад 2024
Пн Аў Ср Чц Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Яндекс.Метрика