Пры ручным мыцці посуду, запаўняйце адну з ракавін (або іншую ёмістасць) вадою змяшанай з мыйным сродкам. Затым апалоскваць, апрацаваны мыйным сродкам, посуд у іншай ракавіне пад невялікім напорам цёплай вады.
Эканомія на аднаго чалавека: да 60 літраў вады ў дзень.
Выкарыстоўвайце пасудамыечную машыну па магчымасці пры яе поўнай загрузцы.
Эканомія на аднаго чалавека: да 60 літраў вады пры кожным выкарыстанні.
Мыйце гародніну і садавіну ў напоўненай вадой ракавіне пры выключаным кране.
Эканомія на аднаго чалавека: да 10 літраў вады ў дзень.
Не карыстайцеся вадой для размарожвання мясных прадуктаў. Вы можаце размарозіць іх, пакінуўшы на ноч у халадзільніку.
Эканомія на аднаго чалавека: да 10 літраў вады ў дзень.
У цэлым скарачэнне спажывання вады ў 4 разы задача цалкам рэалізуемая і малазатратная.